logo-geld-uitgeknipt-def

terug-pijl-als-voorpag-pijl

titel-fin-adverteren

Leuk dat u overweegt om te adverteren in ons nieuwe blad Jim en Joy. Onze doelgroep: mensen die na willen denken hoe we beter en fijner met elkaar samenleven. De lezers zijn geinteresseerd om naar de maatschappij te kijken met deze blik. Ze zijn creatieve denkers, intuitief, willen vernieuwen, hebben inzicht en willen nieuwe inzichten, willen dingen veranderen om de samenleving sociaal en voor iedereen goed te maken. Hiervoor krijgen zij inspiratie in JIM EN JOY.

In JIM EN JOY komen het hele jaar door artikelen uit. Per nieuwe uitgave zijn het drie artikelen uit de rubrieken: visie vanuit beroepen, andere culturen, psychologie, intuitie, film en beeldende kunst.
 
Wij zoeken altijd adverteerders, die hierbij aansluiten. U kunt zelf kiezen hoelang u wilt adverteren. De prijs wordt lager naar mate de periode langer wordt. Ook als u onderweg besluit langer te adverteren dan gepland, dan wordt de prijs toch nog lager naar de periode die u dan kiest.

De advertenties in JIM EN JOY moeten in stijl gemaakt worden. Wij zien geen storende factor in advertenties, het is een aanvulling op de inhoud. Wij geven de lezer graag iets extra’s en proberen storende advertenties te vermijden. Wij geloven in deze win-win constructie. Daarom zoeken wij adverteerders die bij onderwerpen horen en daarmee de lezer iets extra’s geven. Wij zoeken daarmee ook naar adverteerders die de advertentievorm in tekst, beeld of film willen aanpassen aan de sfeer en inhoud van JIM EN JOY. Graag gaan we met u in overleg over het adverteren.
 
Wilt u adverteren of meer informatie:
mail jimenjoyblad@gmail.com of bel Petra van Lint 06-48166223.

rubr-foto-geld-def

stempel-geldtrans-def